Top

DOOB FAMOSOS

FAMOSOS I FANS – JUNTS EN 3D

MÉS INFORMACIÓ

DOOB FAMOSOS

FAMOSOS I FANS – JUNTS EN 3D

MÉS INFORMACIÓ

DOOB FAMOSOS

FAMOSOS I FANS – JUNTS EN 3D

MÉS INFORMACIÓ

Reinventant l’entreteniment en directe i el  marxandatge d’alta gamma.

Entra en una nova dimensió del màrqueting, el marxandatge i l’entreteniment en directe. Desenvolupem noves i espectaculars maneres d’impulsar els teus esforços per a augmentar les teves vendes actuals i extendre el teu  porfoli així com la teva oferta d’actuacions en directe.DOOB FAMOSOS es l’extensió natural del teu porfoli de productes habituals i t’ajuda a obrir noves i revolucionaries oportunitats par a famosos, artistas y marques dins del marxandatge d’alta gamma i en el segment de las actuacions en directe.

FORMULARI DE CONTACTE

Tamanys, colors i formes

DOOB FAMOSOS es pot fabricar en varis tamanys, colors i formes,  des dels 10 cm fins a tamany real. A tot color o monocromàtics,  amb  l’opció addicional de donar-li un bany en metall (bronze, llautó, or, plata o plati) com una peça única i singular o com a part d’una sèrie limitada.

FORMULARI DE CONTACTE

DOOB UNEIX ALS FAMOSOS
I ALS SEUS FANS EN 3D


Creem el producte més personalizat
i la millor expèriencia en viu.


Entra en una nova dimenssió amb el DOOB-LICATOR, la nostra càpsula d’escaneig en viu. El DOOB-LICATOR permet als fans i visitants, escanejar-se en viu durant els concerts, els tours o els events esportius per a convertir-se en una part integral del procés de creació i producció del producte. Un moment inoblidable i una experiència que sempre recordaran.  

FORMULARI DE CONTACTE

VISUALITZACIÓ 3D Y AVATARS 3D PERSONALITZATS


La tecnología DOOB 3D ofreix noves oportunitats per tal  d’involucrar als fans i promocionar-se d’un mode innovador. Basat en les nostres sessions d’escaneig en viu, els nostres experts de DOOB 3D-Studios crearan models 3D virtuals del famos i el fan. Un perfecte avatar en 3D.

Els camps d’aplicació d’aquest producte són amplis i variats; desde llocs web i presentacions d’artistes com a base per a vídeos musicals, fins a  produccions cinematogràfiques o videojocs personalizats.

FORMULARI DE CONTACTE

Si vols saber més sobre DOOB FAMOSOS, posa’t en contacte amb nosaltres.


Pots fer la teva reserva on-line per a una de les nostres botigues 3D o pots trucar al nostre telèfon 934 635 670

FORMULARI DE CONTACTE