Top

Termes i condicions

Totes les adquisicions estan subjectes als següents termes i condicions, on “DOOB” representa al venedor i als seus afiliats; les figures “DOOB” com producte comprat; i el “Client” com al subjecte escanejat, consumidor final i/o el seu representant legal.

Per a completar el procés, el client haurà d'abonar l’import. Una vegada s'hagi processat l'escaneig, la comanda no pot ser cancel·lada. DOOB es compromet a oferir al nostre Client una experiència positiva i s'esforçarà per a que el producte final compleixi les seves expectatives.


Poden haver petites diferències entre el Client i la figura DOOB degut a la naturalesa del procés 3D. Certs detalls poden ser difícils de desxifrar degut la mida de la miniatura. Algunes estructures poden ser omeses degut a la fragilitat de la producció 3D.


Les figures DOOB són manufacturades per un procés d'impressió 3D i estan fetes a base d'una barreja de polímer de resina, aglutinant i material d'infiltració. El producte final és fràgil i hauria de ser tractat amb cura per prevenir trencaments. Les figures DOOB no són joguines i haurien d'estar fora de l'abast dels nens ja que poden ser un factor de risc. En cas d'ingerir alguna part de figura ha de contactar immediatament amb un metge.


Els colors i detalls de les figures DOOB poden es poden debilitar amb el pas del temps. L'exposició directa a la llum solar pot afectar la pigmentació. Les figures haurien d'estar guardades en un lloc sec i allunyat de productes químics.


Basat en la posició a l'hora de l'escaneig, no totes les figures poden aguantar-se sense suport. En aquests casos, disposem de plataformes que es troben disponibles per a la seva adquisició i que poden ser afegides posteriorment.


Les figures DOOB s'entreguen directament al client. El temps estàndard d'entrega és entre 7 i 14 dies des de l'escaneig. En el cas que aquest temps s'allargui, DOOB intentarà notificar-ho al client en el moment de l'escaneig.


El client garanteix que ell o ella accedeix a la reproducció a la seva semblança i als accessoris i vestimenta que l'acompanyen. DOOB es reserva el dret a mantenir la similitud en tots els formats: 2D, 3D, digital i físic; així com el seu ús per a publicitat, exposició, publicació o d'altres propòsits.


DOOB preserva les dades de l'escaneig 3D per a facilitar la reimpressió i per al desenvolupament de noves aplicacions. DOOB respecta la privacitat del client, en cas que aquest decideixi que les seves dades siguin esborrades de la nostra base de dades un cop el producte hagi estat entregat, haurà d'enviar un e-mail a:  doobscanning@doob3d.com amb el seu número de comanda i petició en un termini de 7 dies des de la seva compra.